Acupunctuurpraktijk voor Lichaam en Geest, Haarlem

De acupunctuurstudio is gevestigd in Flow Plaza. Twee behandelkamers zijn gelegen aan een rustige binnentuin en hebben elk een eigen stille sfeer.

Na elk consult wordt er geventileerd door de tuindeuren of ramen te openen.

Een acupunctuurbehandeling brengt direct ontspanning in verschillende hersengebieden, het vergroot je weerstand en brengt balans in de hormoonhuishouding. Acupunctuur werkt in op het zenuwstelsel waardoor je beter in staat bent om stress en spanning te lijf te gaan.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten en ondersteuning bij fysieke en mentale uitputting (zowel hormonaal, of door stress, of bij burn-out).
Ik maak gebruik van micro systemen zoals oor-, buik- en schedelacupunctuur. Het kan zijn dat ik je Chinese kruiden voorschrijf omdat dat je klacht beter behandeld. Daarnaast help ik mensen hun meditatie te verdiepen door middel van esoterische acupunctuur.

Bij pijn of ziekte richt de behandeling zich zowel op de klacht als op de onderliggende oorzaak. Daarom is het belangrijk om samen in gesprek te zijn over levensstijl en coping strategiƫn. Deze kunnen je helpen maar ook tegen je werken als er uitputting of overbelasting ontstaat.

Misschien weet je dat acupunctuur helpt bij fysieke klachten. Maar mentale aspecten als veerkracht, emotioneel welbevinden of dat je je kunt ontspannen zijn evenzo belangrijk om te kunnen helen. Ook daar kan acupunctuur je bij helpen.

Lees verder:

Reviews

Boek een consult

De intake en de vervolgconsulten hebben dezelfde prijs.

Prijs per consult

85,-

Acupunctuur wordt bij een aanvullende verzekering vrijwel altijd vergoed. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico.

Lid van Zhong

Beroepsvereniging voor acupuncturisten

Erkent stageadres


In de tweede helft van 2024 kan ik geen stagiaires begeleiden omdat ik veel op reis ben.